Καμία διάθεση για κουβέντες δεν είχε ο Άκης Μάντζιος έπειτα από τον ιστορικό διασυρμό του Άρη με 5-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα μέσα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

«Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για το παιχνίδι, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως πρόκειται για ντροπιαστική βραδιά για την ομάδα μας. Σε τίποτα δεν θυμίζει τον Άρη που είδαμε μέχρι τώρα. Το ελάχιστο είναι ένα τεράστιο συγγνώμη από όλους… », ήταν τα λιγοστά λόγια του Μάντζιου στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports ενώ σε ανάλογη διάθεση ήταν και σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ Άρης στα Social Media.

Συγχαρητήρια, από την άλλη, μοίραζε στους παίκτες του ο Ηρακλής Μεταξάς. «Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, σήμερα δεν έχουμε να κάνουμε κριτική. Τα παιδιά ακολούθησαν το πλάνο και βγήκε στον αγωνιστικό χώρο. Προετοιμάσαμε να κλείσουμε κάποιες κινήσεις του αντιπάλου και μας βγήκε», είπε λιτά ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα.

Προσπάθεια να κατευνάσει τους οπαδούς του Άρη, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το “Κλεάνθης Βικελίδης” μετά τη λήξη του αγώνα, έκανε ο Θοδωρής Καρυπίδης. Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Άρης ζήτησε εκ νέου συγγνώμη για τη βαριά ήττα και υποσχέθηκε να κάνει ό,τι χρειαστεί για να αντιστραφεί το κλίμα, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.