Συνεχίζεται το θρίλερ της υπόθεσης βιασμού της Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη, καθώς η 24χρονη ανταπαντά στους ισχυρισμούς της Αστυνομίας και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης, αναφορικά με την ιατροδικαστική εξέταση και τις τοξοκολογικές εξετάσεις της.

Η κοπέλα μιλώντας μέσω Instagram με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο αναφέρθηκε στην ημέρα που έδωσε το δείγμα και τα όσα έζησε μέχρι να δώσει ούρα για τις τοξοκολογικές εξετάσεις.

«Εκείνη την ημέρα πήγα από την πρώτη στιγμή στην αστυνομία, μου πήρε κατάθεση ένας αστυνόμος, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης και ενώ είχα πει ότι ήμουν σε αυτό το ξενοδοχείο δεν είχαν δώσει εντολή για να μην καθαριστεί το συγκεκριμένο δωμάτιο, άλλαξαν βάρδια οπότε ο αστυνομικός που ήρθε είπε ότι ‘κακώς παίρνετε κατάθεση από την κοπέλα και δεν έχετε διατάξει να μην καθαριστεί το δωμάτιο και έπειτα έδωσε την εντολή», λέει η Γεωργία Μπίκα.

«Δεν μου έδωσαν ουροσυλλέκτες, μου είπαν ότι εγώ πρέπει να πάω να τους πάρω. Εψαχνα για περίπου 40 λεπτά, δεν μπορούσα να τα βρω γιατί έβλεπα θολά. Εβαλα GPS και με πολύ μεγάλη δυσκολία κατάφερα να βρω φαρμακείο και γύρισα αλλά δεν μου είπαν εκείνη τη στιγμή ‘δώσε τα ούρα’», προσθέτει η ίδια.

Ο τεχνικός σύμβουλος της Γεωργίας Μπίκας, Δημήτρης Γαλεντέρης μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», είπε ότι το χάπι του βιασμού δεν μπορεί να ανιχνευθεί στα ούρα μετά από 12 ώρες. Δείγμα για αίμα δεν ελήφθη κάτι θα μπορούσε να βοηθήσει, ανέφερε ακόμα ο κ. Γαλεντέρης και τόνισε πως θα προτείνουν να γίνει μια επανάληψη του δείγματος. Μπορούμε να ζητήσουμε την λήψη τριχών η οποία μπορεί να αποδόσει κάποια επιπλέον αποτελέσματα.