Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσαν οι γονείς βρέφους μόλις λίγων ημερών που πέθανε στο νοσοκομείο «Παίδων», καθώς πνίγηκε με το γάλα του. Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από μια ταχύπνοια, φοβούμενοι οι γονείς μήπως είχε κορονοϊό. Ήταν Αύγουστος του 2021. Για την υπόθεση διενεργείται προκαταρκτική έρευνα.

Ο πατέρας του μιλώντας στο STAR τόνισε ότι «μας κατέστρεψαν οικογενειακώς. Ούτε μία συγγνώμη δεν μου ζήτησε κάποιος εκεί μέσα. Μία συγνώμη ήθελα να ακούσω από τους υπεύθυνους. Δεν μου έμεινε και κάτι άλλο να κάνω μόνο αυτή τη μήνυση. Δεν το πιστεύω ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε ένα υγιέστατο μωρό».

Όπως είπε ο ίδιος, «μας έπαιρναν τηλέφωνο και μας έλεγαν ότι “είναι ένα παιδί υγιέστατο, γιατί μας το φέρατε εδώ”, δηλαδή μας ρίχνανε και ευθύνες γιατί το πήγαμε εκεί… Στις 8-9 ημέρες βρήκαμε πέντε κλήσεις από το νοσοκομείο ξυπνώντας εκείνο το πρωί. Κατάλαβα αμέσως με τις πέντε αναπάντητες ότι κάτι έχει συμβεί και παίρνουμε τηλέφωνο και μας είπαν ό, τι χειρότερο μπορούσαμε να ακούσουμε, ότι έγινε εισρόφηση γάλακτος. Ότι το παιδί τελευταία φορά ταΐστηκε τρεις παρά τέταρτο το πρωί και έξι παρά τέταρτο το πρωί βρέθηκε ωχρό, πνιγμένο μέσα στο γάλα του».

Οι γιατροί επανέφεραν το παιδί, αλλά ήταν κλινικά νεκρό. Δύο μέρες αργότερα «έσβησε». Ως αιτία θανάτου αναφέρεται η διάμεση πνευμονίτιδα και η υποξική εγκεφαλοπάθεια. Ο πατέρας αμέσως μετά τον θάνατο πήγε σε αστυνομικό τμήμα και ζήτησε την ποινική δίωξη των υπευθύνων.

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία, η οποία είναι ήδη σε εισαγγελέα που θα αποφασίσει για την άσκηση ποινικής δίωξης ή όχι σύμφωνα με το STAR.