Ένα νέο podcast με τίτλο «Fallen Angel» έρχεται για να αποκαλύψει όσα μυστικά βρίσκονται πίσω από τα λαμπερά φώτα του γνωστού οίκου της «Victoria’s Secret».

Όπως αποκαλύπτει στο podcast μία από τις υπαλλήλους του οίκου, η οποία ζήτησε να διατηρηθεί η ανωνυμία της και εμφανίζεται με το όνομα Σίντι, αποκάλυψε τις πολύ στενές σχέσεις του Τζέφρι Έπσταϊν με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία και ιδρυτή της «L Brands» που έχει τον οίκο, Λες Γουέξνερ.

Η Σίντι θυμάται να κάθεται δίπλα στον Έπσταϊν σε ένα πάρτι γενεθλίων για τη μητέρα του Γουέξνερ με τον ίδιο να την καλεί σε afterparty όπως το χαρακτήρισε στο σπίτι του Γουέξνερ. «Υπήρχε κάτι που δεν φαινόταν σωστό», αποκαλύπτει η Σίντι. «Ήμουν έμμισθη εκεί μέσα και το αφεντικό μου κάνει after party στο οποίο δεν με κάλεσε; Δεν ήξερα καν ποιος είναι αυτός ο τύπος, οπότε αρνήθηκα».

Σε άλλη περίπτωση, ο Έπσταιν την πήρε τηλέφωνο λέγοντας πως θέλει «μια γυναικεία συντροφιά» και ότι βρίσκεται στα γραφεία του οίκου στο Οχάιο, με την ίδια να του απαντά αρνητικά σε έντονο ύφος. Ο Έπσταιν δε σταμάτησε όμως εκεί και την κάλεσε ξανά σε άλλο χρονικό διάστημα καλώντας τη σε πάρτι με την ίδια να αρνείται.

Το podcast εστιάζει στην ανθυγιεινή εικόνα του σώματος που προωθεί ο οίκος μόδας, με πολλά μοντέλα να οδηγούνται σε διατροφικές διαταραχές και κατάθλιψη.

«Πολλές κατέληγαν με διατροφικές διαταραχές, άγχος, κατάθλιψη, κακή υγεία. Δεν υπήρχε καμία λάμψη στις ζωές τους, σαν αυτές που έβλεπε το κοινό στην πασαρέλα» αναφέρεται στο podcast.

«Πολλά από τα κορίτσια είχαν φτάσει να κάνουν σε καθημερινή βάση χρήση φαιντερμίνης, όπως τους πρότειναν οι υπεύθυνοι του brand. Πρόκειται για μία ανορεκτική ουσία, που κόβει την όρεξη για φαγητό και συμβάλλει στην απώλεια κιλών. «Χάνεις περίπου 1 πόντο την ημέρα. Στην αρχή λειτούργησε, όμως στην συνέχεια εθίστηκε στα χάπια. Ένας διατροφολόγος που ρώτησα, τα χαρακτήριζε σαν “υποκατάστατα μεθαμφεταμίνης”. Μετά από αυτή την κοπέλα, πήραν όλες σειρά», τόνισε.