«Σας ευχαριστώ για τη στήριξη, είμαι ακόμα λίγο σοκαρισμένος», δήλωσε ο ηθοποιός στους θαυμαστές του, αφού κατέβηκε από τη σκηνή με τον Τζεφ Μπεκ – «Είναι ένας ταπεινός και ευγενικός άντρας, δεν θα άντεχαν πολλοί διάσημοι να κάθονται μέσα στη βροχή για να χαιρετήσουν τους θαυμαστές τους», αναφέρει ένας 30χρονος που βρισκόταν εκεί
Μετά τη μεγάλη νίκη εις βάρος της Άμπερ Χερντ, ο Τζόνι Ντεπ δηλώνει «πως ακόμα δεν έχει συνέλθει από το σοκ».

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός κατάφερε να βγει νικητής από τη δίκη εναντίον της πρώην συζύγου του.

Οι ένορκοι δεν θεώρησαν επαρκή τα αποδεικτικά στοιχεία, που προσκόμισε η ηθοποιός στο δικαστήριο, αλλά ούτε και… πείστηκαν από τις «ερμηνείες» της στο εδώλιο.

Η απόφασή τους, χαρακτηρίζει «ψευδείς όλους τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ».

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός κατέθεσε μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του, για συκοφαντική δυσφήμιση σε άρθρο της στη Washington Post. H Άμπερ Χερντ τον κατηγορούσε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, κατά τη διάρκεια του 15μηνου γάμου τους. Ο Τζόνι Ντεπ τη μήνυσε για τους ισχυρισμούς της, απαιτώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων και στη συνέχεια, εκείνη υπέβαλε αγωγή εναντίον του για 100 εκατομμύρια δολάρια.

Υπέρ του ηθοποιού επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων. Η Χερντ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Ντεπ, για σχόλια του δικηγόρου του στην Daily Mail και υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων.

Την ώρα που ανακοινώθηκε η ετυμηγορία, ο Τζόνι Ντεπ βρισκόταν σε μια… ταβέρνα στο Νιούκαστλ.

Ο 58χρονος ηθοποιός βρέθηκε στην Αγγλία μαζί με τον Τζεφ Μπεκ για την περιοδεία του. Λίγο μετά το τέλος της συναυλίας που έδωσαν μαζί στο Sage Gateshead στη βόρεια Αγγλία το βράδυ της Πέμπτης, ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε με τους θαυμαστές του και παραχώρησε κάποιες δηλώσεις, σχετικά με την απόφαση του Δικαστηρίου.

«Σας ευχαριστώ για τη στήριξη, είμαι ακόμα λίγο σοκαρισμένος», είπε κι έσκυψε να υπογράψει ένα αυτόγραφο για ένα μικρό αγόρι. «Εσύ έχεις πέντε δάχτυλα, ενώ εγώ έχω τέσσερα και επτά όγδοα», του είπε χιουμοριστικά, αναφερόμενος στο δάχτυλο που του έκοψε η Άμπερ Χερντ, κατά τη διάρκεια ενός καβγά.

 

Ο Τζέι Φίλιπς, ένας 30χρονος groomer, που βρισκόταν μπροστά στη σκηνή, δήλωσε στη DailyMail σχετικά με τον ηθοποιό: «Ήταν ένας ταπεινός και ευγενικός άντρας. Δεν θα άντεχαν πολλοί διάσημοι να κάθονται μέσα στη βροχή για να χαιρετήσουν τους θαυμαστές τους. Το παιδί ρώτησε για τον Πειρατή Τζακ Σπάροου και αμέσως, έσπευσε να του διηγηθεί μια ιστορία».