Τη δική του οπτική για την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς την οποία παρακολουθεί ολόκληρος ο πλανήτης την τελευταία εβδομάδα εξέφρασε Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας πρωταθλητής σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον Σέρβο και όλα όσα διαδραματίζονται τα τελευταία 24ωρα στην Αυστραλία και σημείωσε ότι «φαίνεται πως δεν παίζουν όλοι με τους ίδιους κανόνες» ενώ τόνισε ότι μια μικρή μειοψηφία κάνει όλους τους υπόλοιπους τενίστες που ακολουθούν τους κανόνες να μοιάζουν «ανόητοι».

«Φαίνεται ότι δεν παίζουν όλοι σύμφωνα με τους κανόνες του Αυστραλιανού Οπεν ή κάποιων κυβερνήσεων και μια μικρή πλειοψηφία αυτού του ποσοστού επιλέγει να ακολουθήσει τον δικό της τρόπο, κάνοντας τους υπόλοιπους, οι οποίοι είναι η πλειοψηφία, να μοιάζουν σαν να είναι ανόητοι ή κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ωστόσο στη συνέχει τόνισε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει με το σώμα του.

«Είναι πολύ σημαντικό το σώμα σου, είναι το μηχάνημά σου, αν νιώθεις ότι δεν είσαι ασφαλής πρέπει να το προστατεύσεις και πρέπει να επιλέγεις με αυτό σαν γνώμονα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.