Συγκέντρωση στο σημείο που σκοτώθηκε το Σάββατο ο 47χρονος διανομέας στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιούν συνάδελφοί του, αποτίοντας φόρο τιμής στον άνδρα που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του εν ώρα εργασίας.

Οι διανομείς κρατούν λουλούδια και κεριά και στο σημείο έχουν αφήσει το κράνος του 47χρονου, τη μπλούζα της δουλειάς, τον καθρέφτη που είχε το μηχανάκι του και κάποια τσιγάρα. Οι διανομείς κράτησαν ενός λεπτού σιγή και φώναξαν αθάνατος αναφέρει το thesstoday.gr.

Συγκίνηση προκαλεί ο κ. Παναγιώτης Τσολακούδης, φίλος και συνάδελφος του ο οποίος ήταν μαζί του στις 10 το βράδυ του Σαββάτου και του πρότεινε να σταματήσει τη δουλειά και να καθίσει να φάει μαζί με τους συναδέλφους του.

«Ήμασταν μαζί στις 10 το βράδυ. Κάτσαμε να φάμε σε ένα μαγαζί με έναν άλλο φίλο και του είπαμε “δεν κάθεσαι να φάμε”; Και λέει “ακόμα έχει δουλίτσα”. Το “ακόμα έχει δουλίτσα” είχε αυτή την κατάληξη. Το θέμα είναι ότι δεν μπορούμε να προστατευτούμε σε καμία περίπτωση. Βρισκόμασταν κάθε μέρα στο ίδιο σημείο και ξεκινούσαμε τη δουλειά μας. Ήμασταν και γνωστοί λόγω της ομάδας, του Άρη. Η μόνιμή μας κουβέντα ήταν η δουλειά και ο Άρης», αναφέρει. Και πρόσθεσε: «Αυτό που λέμε κάθε φορά πριν το σχόλασμα όταν κάποιος τρώει: Κάτσε να φάμε, εμείς θα τελειώσουμε κάποια στιγμή, η δουλειά όχι».

Μετά τη συγκέντρωση στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο 47χρονος συνάδελφός τους, οι διανομείς με συνοδεία περιπολικών κατευθύνθηκαν προς τα κοιμητήρια Θέρμης για να παραστούν στην κηδεία που θα πραγματοποιηθεί στις 10:45.

πηγή…newsbeast.gr