Ο ιερέας λύγισε κατά τη διάρκεια της τελετής – Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεεται ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε μόλις συνειδητοποίσε τι έκανε – Στο νοσοκομείο και ο πατέρας του ανήλικου
Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία του 33χρονου Γιώργου στην Άρτα, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο κατά την διάρκεια του κυνηγιού. Η τραγωδία που εκτυλίσσεται από το απόγευμα της Κυριακής είναι ανείπωτη.

Ο 33χρονος έχασε τη ζωή του από τα πυρά του αγαπημένου ανιψιού. Ο 16χρονος πιστεύοντας ότι πρόκειται για θήραμα πυροβόλησε με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον θείο του και στη συνέχεια μη αντέχοντας αυτό που είχε συμβεί προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του με το ίδιο κυνηγετικό όπλο.

Η κηδεία του 33χρονου έγινε το απόγευμα της Δευτέρας. Κανένας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Ακόμη και ο ιερέας της ενορίας λύγισε και ολοκλήρωσε την τελετή ο δεύτερος παππάς που παρευρισκόταν στη τελετή.

Ο 16χρονος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου της Άρτας σε κρίσιμη κατάσταση. Οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του περιμένοντας να συμπληρωθεί ένα ακόμη 24ωρο για να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα.

Στο νοσοκομείο εισήχθη και ο πατέρας του 16χρονου με καρδιολογικά προβλήματα, καθώς το σοκ που έχει υποστεί από την τραγωδία είναι μεγάλο.