Ο Βραζιλιάνος άσος αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν με τον Ολυμπιακό, τον μεγάλο στόχο του τίτλου και την προσαρμογή του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στις δηλώσεις του στο «GE» αναφέρθηκε στο φινάλε της σεζόν και στα πλέι οφ, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μόνο τελικούς μέχρι το τέλος για να στεφθούν πρωταθλητές, αλλά και για να διεκδικήσουν το Κύπελλο.

Ο Τικίνιο που έχει σκοράρει 12 φορές τη φετινή σεζόν με την «ερυθρόλευκη» φανέλα και αρκετά εκ των οποίων σημαντικά, σχολίασε τις δυνατότητες της ομάδας, ενώ μίλησε και για τα προσωπικά του επιτεύγματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχουμε μόνο τελικούς μέχρι το τέλος του ελληνικού πρωταθλήματος. Έτσι πιστεύουμε. Μεγάλη παιχνίδια απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, και είμαστε συγκεντρωμένοι. Θέλουμε να πετύχουμε και τον μεγάλο μας στόχο, που είναι να είμαστε πρωταθλητές».

«Νιώθω καλά και θέλω να πετύχω όλους τους στόχους μου, τόσο προσωπικά όσο και ομαδικά. Νομίζω ότι ήταν μια σεζόν όπου έμαθα πολλά. Πιστεύω ότι έχει τα πάντα η φετινή σεζόν για να προχωρήσει και να τελειώσει με επιτυχία».