Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η εβδομάδα που διανύουμε για την υπόθεση των τριών παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα, καθώς οι έρευνες μπαίνουν σε εντατικούς ρυθμούς, με τις Αρχές να κινούνται πια προς τη διαλεύκανση.

«Αν δεν με πιστεύεις, μη με στηρίζεις»

Ο Μάνος Δασκαλάκης αναμένεται να καταθέσει εκ νέου, αυτή τη φορά για την Ίριδα και τη Μαλένα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο Μάνος Δασκαλάκης αναμένει κλήση για να καταθέσει για όλα όσα γνωρίζει για τις συνθήκες θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας. Σύμφωνα με πρόσωπο από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον, όταν ρωτούσε επίμονα την κατηγορουμένη αν είχε συμβεί κάτι , εκείνη φέρεται να απαντούσε πως: «Αν δεν με πιστεύεις, μη με στηρίζεις».

Οι αρχές όσον αφορά τον θάνατο της Τζωρτζίνας ερευνούν αν υπήρξε κάποιος που προμήθευσε την κεταμίνη στην Ρούλα Πισπιρίγκου τις ημέρες που το παιδί νοσηλευόταν στο Παίδων.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από το κελί παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις. Με το αίτημα αποφυλάκισης να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, προσπαθεί να χτίσει την υπερασπιστική της γραμμή πέφτοντας ωστόσο σε αντιφάσεις όπως δήλωσε στο Star, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Προσπαθεί με τον δικό της τρόπο να χτίσει ένα άλλοθι, έχει πει πράγματα που φάσκουν και αντιφάσκουν. Αρχικά αμφισβητούσε τους γονιδιακούς ελέγχους και συνεχίζει να τους αμφισβητεί και ζητά να επαναληφθούν. Προφανώς θέλει να αποδείξει το αναπόδεικτο ότι δεν υπάρχει κεταμίνη. Στην πορεία ωστόσο ακούσαμε μέσω του συνηγόρου της ότι πιστεύουμε ότι δόθηκε κεταμίνη και για την ποσότητα αλλά το θέμα είναι ποιος την έδωσε».

Τι απαντά η Πισπιρίγκου για το test DNA: «Ξέρει ότι τα παιδιά είναι δικά του»

Την ίδια ώρα διαρροές από συγγενικά πρόσωπα του ζευγαριού οδηγούν την κόντρα στα άκρα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου για πρώτη φορά μέσω του δικηγόρου της απαντά για το τεστ DNA.

«Η γνώμη της κατηγορουμένης, η άποψή της είναι ότι ποτέ δεν υπήρξε αμφισβήτηση της πατρότητας από την πλευρά του πατέρα. Ξέρει ο άνθρωπος ότι τα παιδιά είναι δικά του. Η πρώτη της κουβέντα είναι ότι “αποκλείεται, δεν θα το κάνει, ξέρει ότι τα παιδιά είναι δικά του”», δήλωσε ο Όθων Παπαδόπουλος στον ραδιοφωνικό σταθμό του Alpha.