Ο πρωθυπουργός διαπίστωσε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό, όπως ο ίδιος εξηγεί σε βίντεο που ανέβασε στα social media, στον καθημερινό έλεγχο που υποβάλλεται για τον Covid-19, σήμερα το πρωί.

«Το τελευταίο διάστημα όλοι ασχολούμαστε με τον πόλεμο στην Ουκρανία και με την ακρίβεια. Όμως ο κορωνοϊός είναι ακόμα εδώ. Στο ημερήσιο τεστ το οποίο έκανα σήμερα το πρωί βρέθηκα θετικός, κατά συνέπεια θα απομονωθώ στο σπίτι και θα εργαστώ από εκεί. Να θυμάστε ότι ο τριπλός εμβολιασμός παρέχει την καλύτερη ασφάλεια από τη σοβαρή νόσηση. Είμαι σίγουρος ότι όλα πάνε καλά και ότι πολύ σύντομα θα είμαι πάλι στο γραφείο», αναφέρει στο μήνυμά του μέσω βίντεο που ανέβασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε PCR τεστ για τον κορωνοϊό το Σάββατο και βγήκε αρνητικό.

Σήμερα και αύριο το απόγευμα ο πρωθυπουργός, εξ’ αποστάσεως λόγω Covid-19, θα ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για τα αποτελέσματα της συνάντησής του με τον Ταγίπ Ερντογάν χθες.

Δείτε το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη που ανακοινώνει ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε και συνέφαγε με τον Ταγίπ Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη. Ο Τούρκος πρόεδρος είχε περάσει κορωνοϊό πρόσφατα. Κατά την επίσκεψή του στην Τουρκία ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Την περασμένη εβδομάδα, την Πέμπτη και την Παρασκευή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν στις Βερσαλλίες για τη Σύνοδο Κορυφής.