Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας, που έπεσε θύμα ληστείας νωρίτερα σήμερα (1.7.2022), μετά τη συμπλοκή που είχε με το δράστη τόσο στον χώρο της επιχείρησης όσο και στο αυτοκίνητο διαφυγής του.

Ο 33χρονος ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας αντιλήφθηκε τον δράστη της ληστείας επί τω έργω και πλακώθηκαν στο ξύλο, μέχρι να εμφανιστεί ένα αυτοκίνητο για να τον βοηθήσει να διαφύγει από το σημείο.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, ο 33χρονος φέρει τραύματα από δάγκωμα και χτυπήματα στα πλευρά, συνέπεια της συμπλοκής που ακολούθησε, όταν στην προσπάθεια του να σταματήσει τούς δύο δράστες, βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο διαφυγής τους.

Αφού το όχημα διένυσε μεγάλη απόσταση, φτάνοντας στην περιοχή του ΤΙΤΑΝ, ο 33χρονος βγήκε έξω απ’ αυτό και λίγο αργότερα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Ιπποκράτειο».

Το χρονικό της ληστείας
Όλα ξεκίνησαν στις 2.10 μετά το μεσημέρι, όταν, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, άγνωστος μπήκε στη βιοτεχνία και κατευθυνόμενος προς τα γραφεία άρπαξε από το ταμείο χρήματα. Έγινε όμως αντιληπτός από τον 33χρονο που εκείνη την ώρα εξυπηρετούσε πελάτη, με τη συνδρομή του οποίου κατάφερε προς στιγμήν να τον ακινητοποιήσει.

Εκείνος όμως ξέφυγε, επιβιβάστηκε σε όχημα – όπου τον ανέμενε ο συνεργός του- και ακολούθησε η καταδίωξη και η συμπλοκή.

«Μπήκε ένας μέσα στο μαγαζί, την ώρα που ήμουν πιο κάτω στην αποθήκη, άρπαξε έξι κατοστάρικα τα έβαλε στην τσέπη, πρόλαβα τον είδα, του ζήτησα τον λόγο, προσπάθησα να τον σταματήσω. Του έβαλε ένας πελάτης τρικλοποδιά για να τον σταματήσουμε, τον είχα κεφαλοκλείδωμα, δεν μπόρεσε να φύγει», αποκάλυψε το θύμα της ληστείας στην εκπομπή Live News.

Ήρθε ο συνοδός του με το αυτοκίνητο, πάνω στην πάλη, με χτύπησε στα πλευρά για να μπορέσω, να τον αφήσω και να φύγουνε και με πήραν κατά κάποιον τρόπο μπήκαμε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και με ανοιχτές πόρτες διανύσαμε περίπου 5 χλμ. μέχρι το ΤΙΤΑΝ. Τον χτύπησα τον οδηγό για να μπορέσει να σταματήσει, πήρα τα λεφτά και πήδηξα από το αυτοκίνητο εν κνήσει για να μπορέσω να σωθώ».

Οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι, ενώ συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ