Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες του ατυχήματος που συνέβη γύρω στις 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης, όταν ένα 6χρονο κοριτσάκι έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στο Κορδελιό. Όπως περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας στο thesstoday.gr, το κοριτσάκι «έπεσε πάνω σε έναν παππού αλλιώς θα είχε ανοίξει το κεφάλι του».

«Εγώ εκείνη τη στιγμή πουλούσα και ακούω ξαφνικά έναν θόρυβο. Γυρνάω και βλέπω το μωρό να πέφτει. Πήγα από κοντά. Το μωρό ήταν αναίσθητο. Είχαν γυρίσει τα μάτια του επάνω, έβγαζε αίμα, έβγαζε εμετό, δεν έπαιρνε ανάσες και ξαφνικά από θαύμα πέρασε ένας γιατρός και του έκανε μαλάξεις. Το μωρό έπεσε πάνω σε έναν παππού. Αν δεν έπεφτε θα είχε ανοίξει το κεφάλι του» λέει χαρακτηριστικά η κυρία Δέσποινα Τζιούρα, εργαζόμενη στη λαϊκή αγορά που βρίσκεται σε εξέλιξη κάτω από την πολυκατοικία επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου, από όπου έπεσε το παιδί.

 

«Η μητέρα του είχε πάει να πάρει το άλλο της παιδί από το νηπιαγωγείο. Το μωρό είχε πάει να πάρει την ομπρέλα του που ήταν κρεμασμένη στο μπαλκόνι και έπεσε από εκεί» λέει η μάρτυρας.