Θεσσαλονίκη: Ανείπωτη είναι η θλίψη που βιώνει η οικογένεια του 3χρονου κοριτσιού που μπήκε στο νοσοκομείο με ένα πρήξιμο στο πόδι και πέθανε, με την μητέρα να ζητά εξηγήσεις από τους γιατρούς.

Σήμερα έλαβε χώρα η κηδεία του αδικοχαμένου κοριτσιού, με το χωριό Κομπωτή Αιτωλοακαρνανίας να θρηνεί το θάνατο της μικρής, μετά από 12 ημέρες νοσηλείας. Η μητέρα της 3χρονης μίλησε στο μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για τις συνθήκες θανάτου της κόρης της.

Η κηδεία του μικρού κοριτσιού που έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο, πραγματοποιήθηκε στο χωριό απ’ όπου κατάγεται ο πατέρας της, ενώ από νωρίς το πρωί στο σπίτι της οικογένειας είχαν συγκεντρωθεί πολλοί συγγενείς και φίλοι.

Η μητέρα της 3χρονης σοκαρισμένη από τον θάνατο του παιδιού της, ανέφερε πως θα αναλάβει η δικαιοσύνη, προκειμένοτυ να «δικαιωθεί» η μικρή έστω και μετά θάνατον.

«Τίποτα, από εδώ και πέρα ο νόμος. Ο κ. Διαλυνάς θα αποφανθεί. Έχουμε καταθέσει μήνυση, τελείωσε. Εφόσον δεν παίρνουμε απαντήσεις εν ζωή τις ψάχνουμε στον θάνατο», δήλωσε αρχικά.

Για το ενδεχόμενο ιατρικού λάθους είπε πως, «αυτό είναι πίστη, ελπίζω να διαψευστεί για να νιώσω ίσως ανακούφιση ότι, τί να πω, ότι δεν μου «έφαγαν» το παιδί; Τί να πω, δεν ξέρω, δεν μπορώ, δεν έχω σκέψη να σας πω, δεν έχω σκέψη, τί να πω; Μακάρι να μην ήταν άρρωστο και να μη το ήξερα; Ή να πω «μου το φάγανε»; Τί είναι καλύτερο;».