Ένας 32χρονος στη Θεσσαλονίκη κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη κόρη του. Μάλιστα, φέρεται να την απειλούσε για τη ζωή αγαπημένου της προσώπου και του κατοικίδιου της.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 32χρονου μετά από καταγγελία ότι στο πλαίσιο επικοινωνίας με την ανήλικη κόρη του, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι φρικιαστικές πράξεις συνέβαιναν από την άνοιξη έως το φθινόπωρο του 2021, ενώ ο ίδιος εκτόξευε απειλές κατά της ζωής αγαπημένου της προσώπου και του κατοικιδίου τους.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 32χρονου ημεδαπού, καθώς σύμφωνα με καταγγελία, από την άνοιξη έως το φθινόπωρο του 2021, στο πλαίσιο επικοινωνίας με την ανήλικη κόρη του, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, μετερχόμενος απειλές κατά της ζωής αγαπημένου της προσώπου και του κατοικιδίου τους.

πηγή…in.gr