Ο Ορμπελίν Πινέδα είναι ένας ποδοσφαιριστής του οποίου το όνομα βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ. Ο Ματίας Αλμέιδα τον θέλει στην ομάδα και η ΑΕΚ έχει σύμμαχο και τον ίδιο τον παίκτη. Ο Μεξικάνος θέλει να συνεργαστεί και πάλι με τον Αλμέιδα και είναι δεδομένη η επιθυμία του να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Είναι όμως μια υπόθεση που δεν πρόκειται να τελειώσει στο αμέσως επόμενο διάστημα. Η Ένωση ενδιαφέρεται για δανεισμό του Πινέδα με οψιόν αγοράς στο τέλος της συμφωνίας. Από την άλλη η Θέλτα, στην παρούσα φάση, ευελπιστεί να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι δεδομένο ότι δεν θα μείνει στο Βίγκο. Η ισπανική ομάδα έχει βγει στην αγορά και ζητά 5-6εκατ. ευρώ για τον Πινέδα. Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον.

Να σημειώσουμε πως αν τελικά η Θέλτα βρει αγοραστή η ΑΕΚ έχει εναλλακτικές. Ο Πινέδα είναι ένας παίκτης που θέλει ο Αλμέιδα ο οποίος όμως έχει κι άλλες λύσεις για τον ρόλο που προορίζει τον Μεξικάνο. Αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως θέλει η ΑΕΚ θα στραφεί σε αυτές.

Στην ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία ότι η Θέλτα δεν θα βρει αυτά τα λεφτά και τότε θα καθίσει στο τραπέζι για να μιλήσει για δανεισμό. Αν πράγματι γίνει αυτό τότε, με σύμμαχο την επιθυμία του παίκτη, αναμένεται να βρεθεί η χρυσή τομή.

πηγή…aek365.gr