Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα αναφορικά με το ποιος βρήκε τελικά νεκρή τη μικρή Ίριδα στην κούνια της. Την βρήκε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, ή η μικρή Τζωρτζίνα;

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου θεωρείται ένα από τα βασικά πρόσωπα στην υπόθεση θανάτου της Ίριδας, αφού ήταν στο σπίτι μαζί με την αδελφή της και τη μικρή Τζωρτζίνα.

Δύο νοσηλεύτριες έχουν καταθέσει ενώπιον του εισαγγελέα πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τους είχε πει ότι το μωρό το βρήκε νεκρό στην κούνια η Τζωρτζίνα.

Όμως, η Δήμητρα Πισπιρίγκου, είχε πει σε συνέντευξή της στο Star πως η ίδια το είχε βρει νεκρό το μωρό με μελανιασμένα χείλη.
Άνθρωπος του περιβάλλοντος της οικογένειας Δασκαλάκη, προσπαθώντας να εξηγήσει τις αντιφάσεις ανάμεσα στις αδερφές Πισπιρίγκου, είπε στο Star πως οι αδερφές ισχυρίζονται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ποτέ δεν ανέφερε ότι η Τζωρτζίνα βρήκε το μωρό νεκρό.
Αντίθετα, υποστηρίζουν πως αυτό το οποίο είχε πει η μητέρα της είναι ότι η Τζωρτζίνα ήταν τόσο δυνατό παιδί που ψυχικά κατάφερε και στάθηκε γενναία απέναντι στον θάνατο τόσο της Ίριδας και της Μαλένας. Παράλληλα, ότι είχε αναφερθεί και στο γεγονός πως η Τζωρτζίνα ήταν μπροστά στις προσπάθειες που έκαναν για ανάνηψη του μωρού, αλλά και στη στιγμή που οι διασώστες πήραν το μωρό με το ασθενοφόρο για το Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων.