Άφαντος παραμένει ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος φέρεται να έστειλε μηνύματα σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του, λέγοντας ότι θέλει να αυτοκτονήσει. Είχε προηγηθεί κατακραυγή για την ανάρτηση που έκανε στο Instagram και τη δημοσίευση βίντεο στο οποίο ακούγεται να χλευάζει μία γυναίκα για τα κιλά και τα ρούχα της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι γύρω στις 3 το μεσημέρι, άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του χορογράφου ειδοποίησε την αστυνομία ότι έχει πάρει χάπια και θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η αστυνομία η οποία και ξεκίνησε να τον αναζητά. Κάποια στιγμή οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητό του στο Μενίδι, κοντά στο πατρικό σπίτι του χορογράφου, όμως όταν εκείνος τους είδε, άνοιξε την πόρτα και εξαφανίστηκε.

Η ΕΛ.ΑΣ. “χτενίζει” την περιοχή προκειμένου να εντοπίσει τον Τάσο Ξιαρχό, ενώ στην επιχείρηση συμμετέχει και η ΕΜΑΚ. Στο σημείο έχουν φτάσει ο πατέρας του χορογράφου και αδελφή του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, πριν από λίγη ώρα έδωσε σημεία ζωής, καθώς επικοινώνησε με έναν φίλο του.

“Δεν ξέρω κάτι χάπια έχει πιει, λέει, με μια φίλη του που μίλησα. Παίρνουμε συνέχεια τηλέφωνο. Δεν μιλάει, δεν απαντάει. Μια το κλείνει μια το ανοίγει. Είναι στη ζωή τουλάχιστον”, δήλωσε ο πατέρας του στις κάμερες.