Έφτασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια τα πρώτα κομμάτια του ατσάλινου αετού με τις εικόνες του κολοσσιαίου γλυπτού να προκαλούν σοκ και δέος στα μάτια των Ενωσιτών που… γέμισαν την πλατεία για να απολαύσουν το υπερθέαμα – Το aek365 ήταν εκεί

Τρέλα! Επος! Δέος! Λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ έφτασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και στην Αγιά Σοφιά – ΟΠΑΠ Arena τα πρώτα κομμάτια του κολοσσιαίου ατσάλινου αετού με άνοιγμα φτερών 13 μέτρα και ύψος 7,5, ο οποίος θα δεσπόζει μπροστά στην πλατεία με το κτίριο με τα μουσεία, εκεί που βρισκόταν η παλιά σκεπαστή.

Αμέσως, ξεκίνησε η μεταφορά τους από την νταλίκα, με τα φτερά να βγαίνουν πρώτα και να παίρνουν θέση σε συγκεκριμένο χώρο που θα τοποθετηθεί το γλυπτό, αφού από αύριο Παρασκευή (3/6) το μεσημέρι περίπου στις 12:00 αναμένεται να ξεκινήσει η τοποθέτηση και η συναρμολόγηση που θα διαρκέσει περίπου 10 ημέρες. Αύριο Παρασκευή (3/6) βεβαίως, αναμένεται να φτάσουν και άλλα φορτηγά με τα υπόλοιπα κομμάτια. Ο κόσμος παρ’ ότι υπήρξε καθυστέρηση στην άφιξη, έδωσε δυναμικό παρών και… γέμισε την πλατεία, ενώ όσο περνούσε η ώρα όλο και περισσότεροι Ενωσίτες κατέφθαναν για να απολαύσουν το θέαμα, ενώ μόλις ολοκληρώθηκε η μεταφορά από τα φορτηγά, αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ φωτογραφήθηκαν με τα τεράστια φτερά του αετού.

πηγή…aek365.gr