Επίθεση στον επικεφαλής της ΔΕΗ, Γιώργο Στάσση, υποστηρίζοντας ότι παρά την ακρίβεια συνεχίζει να δίνει μπόνους στον εαυτό του, αλλά και στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, για τη δήλωσή του ότι έχουν «παγώσει» τα «δώρα» προς τα golden boys, εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κάνοντας λόγο για «κοροϊδία Μητσοτάκη» ενώ επισημαίνει ότι «μοιράζουν σε μπόνους εκατομμυρίων τις υπέρογκες χρεώσεις των λογαριασμών της ΔΕΗ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Κοροϊδία Μητσοτάκη, Στάσση, μοιράζουν σε bonus εκατομμυρίων τις υπέρογκες χρεώσεις των λογαριασμών της ΔΕΗ»

«Ο κ. Στάσσης συνεχίζει να δίνει μπόνους στον εαυτό του την ώρα που οι πολίτες δεν έχουν να πληρώσουν λογαριασμούς της ΔΕΗ. 

 

Ο κ. Οικονόμου, μετά την αρχική αποκάλυψη για το μπόνους στα golden boys της ΔΕΗ 16 εκατ. ευρώ, είχε δηλώσει πως η διανομή των μετοχών «δώρο» «έχει παγώσει, δεν υλοποιείται και δε θα υλοποιηθεί». 

Σύμφωνα με την αποκάλυψη της εφημερίδας Δημοκρατία, ο κ. Στάσσης την Παρασκευή πήρε ακόμα 145.000 μετοχές της ΔΕΗ έναντι 816.814 ευρώ, με το συνολικό ποσό που έχει ήδη εκταμιευθεί προς τις τσέπες των «γαλάζιων παιδιών» να ξεπερνά πλέον τα 7 εκατ. ευρώ.

 

Ή ο κ. Στάσσης αυτενεργεί, οπότε οφείλει σήμερα κιόλας να αποπεμφθεί, ή λειτουργεί στο πλιάτσικο ως μπροστινός του κ. Μητσοτάκη και των συνεργατών του και όλοι μαζί δουλεύουν ψιλό γαζί τους καταναλωτές μοιράζοντας το υστέρημά τους.