Προπονητής και Τεχνικός Διευθυντής είχαν την πρώτη τους συζήτηση – συνεργασία με φόντο τα μεταγραφικά αλλά και όλα τα θέματα που απασχολούν το κλαμπ

Πολύωρη ήταν η πρώτη συνάντηση-συνεργασία των Ματίας Αλμέιδα – Ράντεκ Κουχάρσκι. Προπονητής και Τεχνικός Διευθυντής, συζήτησαν για όλα τα θέματα που απασχολούν το κλαμπ και βεβαίως για τα μεταγραφικά και το πως θα κινηθεί η ομάδα όσον αφορά την ενίσχυση της. Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο Κουχάρσκι έχει κάνει τη δική του προεργασία και έχει συγκεκριμένες περιπτώσεις στην ατζέντα του, όπως βεβαίως τη δική του ατζέντα έχει και ο Ματίας Αλμέιδα, που θα έχει και τον τελευταίο λόγο. Από εκεί και πέρα οι δύο άνδρες κουβέντιασαν για πολύ ώρα σε εξαιρετικό κλίμα.

Ο Αργεντινός τεχνικός του ανέλυσε τη φιλοσοφία του, το πλάνο που σκέφτεται να εφαρμόσει στην ομάδα και τα χαρακτηριστικά που θέλει να έχουν οι παίκτες με βάση το πλάνο και το στυλ παιχνιδιού που θέλει να παίξει. Βεβαίως, αυτή ήταν η πρώτη επαφή των δύο ανδρών, οι οποίοι από εδώ και πέρα θα έχουν καθημερινή επικοινωνία προκειμένου να τρέξουν όλες οι εξελίξεις που αφορούν την ενίσχυση αλλά και τα ζητήματα που θα προκύψουν.

πηγή…aek365.gr