Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στη Χαλκίδα κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το δίδυμο των ληστών που δρούσε στην περιοχή της Χαλκίδας το τελευταίο διάστημα.

Οι δυο ληστές την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έβαλαν στόχο δυο ενεχυροδανειστήρια στη Χαλκίδα. Από το πρώτο δεν κατάφεραν να αρπάξουν χρήματα γιατί η ιδιοκτήτρια όταν τους είδε με τις κουκούλες πρόλαβε και κλείδωσε την πόρτα και έβαλε τις φωνές. Στη δεύτερη περίπτωση όμως όμως άρπαξαν από την υπάλληλό 4.600€.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες, από το υλικό που συγκέντρωσαν, να ταυτοποιήσουν τους δυο δράστες και να εντοπίσουν το απόγευμα τον έναν από αυτούς ηλικίας 38 ετών και να του περάσουν χειροπέδες.

Μάλιστα βρήκαν πάνω του μέρος των χρημάτων, που είχαν αφαιρέσει από το ενεχυροδανειστήριο, το ποσό των 1.850€, το οποίο κατασχέθηκε. Οι αστυνομικοί επίσης βρήκαν και τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της ληστείας.

Screenshot_2_424_

Δυο ακόμη ληστείες

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι το δίδυμο των ληστών πρόσφατα είχε κάνει ληστεία σε καφενείο (14/12), από όπου είχαν αρπάξει χρήματα και κινητό, καθώς επίσης είχαν “χτυπήσει” και ένα κοσμηματοπωλείο (18/12), απ όπου πήραν κοσμήματα και χρήματα.

Οι 38χρονος οδηγήθηκε στο πλαίσιο του αυτόφωρου στον Εισαγγελέα, ενώ ο 40χρονος συνεργός του αναζητείται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας.