Ο Δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές, αναμένεται να συναντηθούν την Τετάρτη, προκειμένου να δουν τι θα κάνουν αναφορικά με τον Βοτανικό μετά την αγωγή των 59 μελών του τριφυλλιού.

Η αγωγή των 59 μελών του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, «μπλόκαρε» σήμερα την νομική επικύρωση της ψηφοφορίας για τον Βοτανικό. Για τον λόγο αυτό λοιπόν ο Κώστας Μπακογιάννης και ο Παναγιώτης Μαλακατές αναμένεται να συναντηθούν αύριο, προκειμένου να δουν τι θα κάνουν.

Ο χρόνος… τρέχει και τα περιθώρια προκειμένου να προχωρήσει το έργο δεν είναι μεγάλα και για τον λόγο αυτό οι άνθρωποι που τρέχουν το πρότζεκτ προσπαθούν να βρουν μια λύση. Όπως και να έχει η μικρή μειοψηφία με την κίνηση αυτή δεν σέβεται την απόφαση του 68% των μελών που ψήφισε υπέρ και προσπαθεί με κάθε τρόπο να μπλοκάρει όλο το πρότζεκτ.

Μετά την συνάντηση αυτή αναμένεται και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός να τοποθετηθεί για τις εξελίξεις, προκειμένου να ενημερώσει και τον κόσμο για το τι μέλλει γενέσθαι. Τα πράγματα είναι σε ένα κρίσιμο σημείο, με τους αρμόδιους να βρίσκονται σε διαρκείς διαβουλεύσεις.

πηγή…sdna.gr