Σύμφωνα με την ελληνική αστυνομία συνελήφθη, τη Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου, 28χρονος, μέλος εγκληματικής ομάδας που διέπραττε ληστείες σε βάρος διανομέων ταχυφαγείων στην περιοχή της Παιανίας.

Στο δελτίο τύπου της η αστυνομία αναφέρει ότι, ο συλληφθείς, κατηγορείται για εγκληματική οργάνωση, ληστείες κατά συναυτουργία, παράβαση του Νόμου περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων. Αναζητούνται οι συνεργοί του.

Ο ίδιος και οι συνεργοί του, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα που διέπραττε ληστείες σε βάρος ντελιβεράδων στην Παιανία. Οι κατηγορούμενοι έκαναν τηλεφωνικές παραγγελίες στα ταχυφαγεία και έδιναν διευθύνσεις, για την παράδοση του φαγητού, σε σημεία που ενδεικνύονταν για να επιτεθούν στους υπαλλήλους ντελίβερι. Εκεί, με καλυμμένα τα πρόσωπα, περίμεναν τους διανομείς και, υπό την απειλή μαχαιριών και χρησιμοποιώντας σωματική βία, τούς ακινητοποιούσαν και τούς λήστευαν εισπράξεις και παραγγελίες.

Στην κατοχή του 28χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 325 ευρώ και κινητό τηλέφωνο. Από την έρευνα εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις ληστειών, σε βάρος διανομέων, στις περιοχές Παιανίας και Σπάτων. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.