Αφού ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του Survivor, στο οποίο οι έλληνες και οι τούρκοι παίκτες του Survivor κλήθηκαν να συνεργαστούν, η κάθε ομάδα επέστρεψε… στην παραλία της.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής του τουρκικού Survivor, Ατζούν Ιλίτζαλι, μίλησε στους Τούρκους παίκτες για τους Έλληνες του Survivor.

Ο Ατζούν «έθαψε» τους έλληνες παίκτες του Survivor
Ο Γιώργος Λιανός, μιλώντας στους παίκτες του Survivor, τους ενημέρωσε πως ο Ατζούν έχει κάνει μια… εκτενέστατη αναφορά στους Τούρκους «συμπαίκτες» τους, για εκείνους.

Συγκεκριμένα ο Ατζούν Ιλίτζαλι, «έθαψε» με τρόπο τους Έλληνες παίκτες, με αρκετή δόση χιούμορ βέβαια. Μάλιστα, τους περιέγραψε αναλυτικά όλα τα «παραπτώματα» των ςλλήνων παικτών.

«Ο Ατζούν έκανε μια εκτενέστατη αναφορά στην ελληνική ομάδα» είπε ο Γιώργος Λιανός.

«Έχουν πενταπλάσιες εντάσεις απ΄ ότι έχετε εσείς. Απίστευτο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο Άρης. Τα έφερε όλα πάνω-κάτω. Ο Άρης μαζί με τον Ρώσο-Έλληνα κολλητό του, παραβίασαν τον κανόνα της επικοινωνίας και τους επιβλήθηκε μια σοβαρή ποινή. Υπάρχει κι ένας άλλο παίκτης που τσακώνονται συνέχεια με την Άρη, ο Τάκης» είπε.

«Είναι ηλικιωμένος. Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ένταση που υπάρχει. Μια μέρα πήγα στο συμβούλιο του νησιού, εκεί ο Τάκης βγήκε έξω και αυτό ήταν το πιο αστείο. Ξεκίνησε να λέει για τους άλλους ότι παραβιάζουν τους κανόνες, ήταν σαν να είχε τρελαθεί. Συνέχιζε να λέει για τους άλλους παίκτες…» ανέφερε μεταξύ άλλων.

πηγή…in.gr