Στο φως της δημοσιότητας έρχονται αποκαλυπτικές συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, που δείχνουν τις ταραχώδεις σχέσεις του ζευγαριού καθώς και το γεγονός πως η υγεία των παιδιών τους που τελικά έφυγαν και τα τρία από τη ζωή περνούσε μάλλον σε δεύτερη μοίρα.

 

Οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση της Πάτρας που εξακολουθεί να συνταράσσει το Πανελλήνιο έχουν στα χέρια τους 810 μηνύματα SMS που έχουν σταλεί μεταξύ 5 και 15 Απριλίου 2021. Δηλαδή το χρονικό διάστημα πριν και μετά την πρώτη ανακοπή της 9χρονης Τζωρτζίνας στο «Καραμανδάνειο» και τη μεταφορά της στη ΜΕΘ του νοσοκομείου στο Ρίο.

Σύμφωνα με την «Μπαμ», στη διάθεση της ανακρίτριας, είναι και 3.919 μηνύματα μέσω Viber που αντάλλαξε το ζευγάρι από τις 29 Ιανουαρίου 2019, δηλαδή πριν από τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας, μέχρι και τις 6 Απριλίου 2021, λίγες ημέρες πριν από την ανακοπή της Τζωρτζίνας.

 

«Με είχες κάνει τάρανδο» – «Τρέξε στον Γιαννάκη»

Στις 5 Απριλίου, ο Μάνος Δασκαλάκης έστειλε μήνυμα στην Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ εκείνη την περίοδο, η σχέση του ζευγαριού ήταν για ακόμα μία φορά τεταμένη. Εκείνος έχει φύγει από το σπίτι κα είχε ξεκινήσει διαδικασία για το διαζύγιο που δεν βγήκε ποτέ.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου γράφει αναφερόμενη στην Τζωρτζίνα, το μόνο παιδί της οικογένειας που είναι τότε εν ζωή: «Τρέξε εσύ που το έχεις ανάγκη και ήμασταν εμπόδια. Εγώ της έχω πει όλη την αλήθεια, να της πεις και εσύ όμως ότι με είχε κάνει ”τάρανδο” και τι έκανα εγώ και τι εσύ τώρα που έχασα δύο παιδιά».

Ο Μάνος Δασκαλάκης απαντά: «Τρέξε πάλι στον Γιαννάκη, αυτή είσαι». Στη συνέχεια ο Μάνος Δασκαλάκης έγραψε: «Κοίτα μην αυτοκτονήσεις με κάνα καλώδιο, γελοία…».

Το μήνυμα αυτοκτονίας – Κάθε φορά που θα χωρίζουμε θα έχουμε μία απώλεια; Γύρνα στο παιδί

Στις 6 Απριλίου 2021 η Ρούλα Πισπιρίγκου η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει στείλει μήνυμα στον Μάνο Δασκαλάκη και του λέει ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της.

Πισπιρίγκου: Να μου προσέχεις το παιδί και να θυμάσαι ότι σε αγαπάω πολύ.

Δασκαλάκης: Το παιδί που είναι; Αν κάνεις καμία μαλ… θα γίνει της… Τους παίρνω όλους τηλέφωνο. Και την Αστυνομία τώρα! … Το βράδυ θα πάω να πάρω το παιδί από το χωριό και μην τολμήσεις να μας ξαναενοχλήσεις».

Σε άλλο μήνυμα, ο Μάνος Δασκαλάκης της γράφει: «Γύρνα στο παιδί. Χρειάζεται την μάνα του. Κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχουμε μία απώλεια δηλαδή; Σύνελθε».