Επιβεβαιώνεται από τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο η προοπτική συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Μόργκαν Ντε Σάνκτις.

Ο άλλοτε πορτιέρο των Γιουβέντους, Νάπολι, Ρόμα, Σεβίλλης κ.α. που δούλεψε για μία πενταετία στη Ρόμα, αρχικά ως τιμ μάνατζερ κι έπειτα ως δεξί χέρι του τεχνικού διευθυντή, Τιάγκο Πίντο, έχει έρθει στο προσκήνιο των Πειραιωτών τις τελευταίες ώρες, στην προοπτική να αναλάβει το πόσο του τεχνικού ή αθλητικού διευθυντή.

Την είδηση επιβεβαιώνει και ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, αναφέροντας μάλιστα πως ο Ντε Σάνκτις βρέθηκε και στην Αθήνα για τρεις μέρες ώστε να συναντηθεί από κοντά με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού, περιμένοντας πλέον την απάντηση του πειραϊκού συλλόγου.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στη λίστα βρίσκεται και ο Βάλτερ Σαμπατίνι, ωστόσο “ο Ντε Σάνκτις βρίσκεται στην pole position”.

O Σαμπατίνι ανέλαβε τεχνικός διευθυντής της Σαλερνιτάνα τον περασμένο Γενάρη, αλλά χώρισε τους δρόμους του με τον ιταλικό σύλλογο μόλις πέντε μήνες μετά.

πηγή…sdna.gr