Η συγγραφέας και μεταφράστρια Χλόη Βερίτη έγραψε ποίηση, νουβέλα, θεατρικά έργα, διηγήματα και τώρα μας παρουσιάζει το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο «Στα δίχτυα ενός αθόρυβου πολέμου».

Ένα μυθιστόρημα για το δυστοπικό παρόν μιας χώρας, η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να είναι η δική μας…

Πρωταγωνιστής είναι ένας νέος  ικανός, έντιμος. Κερδίζει με το σπαθί του μια θέση στον κρατικό μηχανισμό. Και τότε έρχεται αντιμέτωπος με ένα ολόκληρο καθεστώς υπεξαιρέσεων, ευνοιοκρατίας και ελέγχου συνειδήσεων που κάνει τα πάντα για να τον συντρίψει. Θα μάθει να παίζει με τους «κανόνες του παιχνιδιού» ή θα αγωνιστεί για να τους αλλάξει;

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Άνω Τελεία.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Χλόη Βερίτη γεννήθηκε στο Λονδίνο, μεγάλωσε και ζει στη Λευκωσία. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία και έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στην Εκπαίδευση στο Παν/μιο Middlesex Λονδίνου. Έχει εργαστεί ως μεταφράστρια, δημοσιογράφος, εκπαιδευτικός, ακαδημαϊκός σύμβουλος. Έχει παίξει ως ερασιτέχνιδα ηθοποιός και σκηνοθετήσει θεατρικά έργα στα αγγλικά και στα ελληνικά. Το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο «Στα δίχτυα ενός αθόρυβου πολέμου» είναι το 11ο βιβλίο της και η πρώτη της συνεργασία με την Άνω Τελεία.

https://anoteleia.gr/cat_046.html