Σοκ προκαλούν οι εξελίξεις, σχετικά με την υπόθεση του 39χρονου, ο οποίος συνελήφθη για την άγρια δολοφονία της νονάς του, στον Βόλο.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο 39χρονος είχε δολοφονήσει κι άλλη γυναίκα, στην ίδια πόλη. Το έγκλημα είχε διαπραχθεί τον Αύγουστο του 2009. Το απόγευμα της 12ης Αυγούστου 2009, μία 69χρονη γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή στο πάτωμα του σπιτιού της, από συγγενικό της πρόσωπο, στον Βόλο. Η άτυχη γυναίκα έφερε τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στην αριστερή κυρίως πλευρά του σώματός της.

Μετά την πρόσφατη σύλληψη του 39χρονου που έσφαξε την νονά του, ελήφθη γενετικό υλικό από τον δράστη κι έτσι διαπιστώθηκε ότι ο ίδιος ήταν και ο δράστης της δολοφονίας της 69χρονης, πριν από 12 χρόνια. Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, η άτυχη 69χρονη ήταν η μητέρα του δικηγόρου του 39χρονου…

Βόλος: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας που έγινε πριν από 12 χρόνια
Εξιχνιάσθηκε ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2009 σε βάρος 69χρονης ημεδαπής στο Βόλο

Δράστης είναι ο 39χρονος που συνελήφθη για την ανθρωποκτονία σε βάρος 75χρονης ημεδαπής που τελέσθηκε πρόσφατα στο Βόλο

Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου περίπτωση ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε πριν από -12- χρόνια σε βάρος ημεδαπής στην πόλη του Βόλου.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 12-08-2009 στο Βόλο, 69χρονη ημεδαπή βρέθηκε νεκρή στο δάπεδο της οικίας της από συγγενικό της πρόσωπο.

Όπως προέκυψε, η θανούσα έφερε τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στην αριστερή κυρίως πλευρά του σώματός της.

Από την ενδελεχή εξέταση των στοιχείων προέκυψε ότι πρόκειται για τον ίδιο δράστη που διέπραξε την πρόσφατη ανθρωποκτονία σε βάρος 75χρονης ημεδαπής στο Βόλο ( Σχετ. το από 09-11-2021 Δελτίο Τύπου ), καθόσον το γενετικό υλικό που λήφθηκε από τον ίδιο ταυτίστηκε στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών με γενετικό υλικό που βρέθηκε τότε στην 69χρονη.

Το συγκεντρωθέν υλικό υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.