Η γυναίκα βρισκόταν με την παρέα της για διασκέδαση σε μαγαζί τα ξημερώματα της 28ης Μαρτίου.

 

Κάποια στιγμή η παρέα διαλύθηκε και εκείνη πήγε μόνη της σε μαγαζί της Ιεράς Οδού για να πιει μια βότκα. Στο μπαρ, όπως κατέθεσε στο τοπικό τμήμα Ασφαλείας, βρισκόταν απέναντί της ένας άνδρας ο οποίος την κοιτούσε επίμονα. Λίγο αργότερα, την πλησίασε και τσούγκρισε το ποτήρι του με το δικό της. Από εκεί και πέρα αρχίζει το θρίλερ.

Όπως είπε, σύμφωνα με το piraeuspress.gr, παρόλο που δεν μεθάει εύκολα, άρχισε να ζαλίζεται ενώ η τελευταία εικόνα που έχει καταγραφεί στη μνήμη της είναι αυτή, να στέκεται στον δρόμο περιμένοντας ταξί με τον μυστηριώδη άνδρα να στέκεται δίπλα της.

Καθόταν γυμνός και έπινε μπύρες
Το μεσημέρι της 28ης, όπως ισχυρίστηκε η γυναίκα, ξύπνησε σπίτι της γυμνή και ζαλισμένη. Ο άνδρας από το μπαρ, καθόταν απέναντί της γυμνός και έπινε μπύρες. Μάλιστα, της μιλούσε πότε σπαστά ελληνικά, πότε αγγλικά. Εμβρόντητη περίμενε την ευκαιρία για να δραπετεύσει και την βρήκε όταν ο άνδρας πήγε στην τουαλέτα.

Έψαξε για το κινητό και τα κλειδιά της και τελικά τα βρήκε στην τσέπη του μπουφάν του. Βγαίνοντας την είδε που τα κρατούσε και όταν τον ρώτησε γιατί τα είχε πάρει, ο άνδρας αμίλητος, φόρεσε τα ρούχα του και εξαφανίστηκε.

Μώλωπες και γρατσουνιές
Όμως ο εφιάλτης δεν σταμάτησε εκεί. Η κοπέλα, μόλις έφυγε, πήγε στον καθρέπτη και είδε πως στο αριστερό χέρι της είχε μώλωπες και γρατσουνιές. Με δάκρυα στα μάτια και αδυνατώντας να πιστέψει τι είχε υποστεί, πήγε στο τοπικό τμήμα Ασφαλείας στην περιοχή του Πειραιά και κατήγγειλε βιασμό. Οι Αρχές ερευνούν ήδη το περιστατικό.