Μια πολύ συγκινητική ανάρτηση έκανε η Σοφία Καρβέλα, με αφορμή τα γενέθλια του Θανάση Πανουργιά την Κυριακή, 30 Ιανουαρίου. Μέσα από την ανάρτησή της, η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα ευχήθηκε χρόνια πολλά στον πατέρα των παιδιών της, αποκαλύπτοντας ωστόσο πως οι δυο τους έχουν χωρίσει.

Η σχεδιάστρια μόδας ανέβασε αρκετές φωτογραφίες με τον Θανάση Πανουργιά και τα δύο παιδιά τους, και -παρά τον χωρισμό τους -μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τον άντρα της ζωής της.

«Είναι τα γενέθλια αυτού του τύπου. Δεν έχει λογαριασμό στο Instagram, αλλά γνωρίζει πάντα τι δεν φορούν η Izabel Goulart και η Elisabetta Canalis, οπότε μπορεί να δει και αυτό. Τον γνώρισα όταν ήμασταν 19 χρονών και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Για εμένα. Έπειτα το έβαλε σκοπό να με αφήσει έγκυο. Δύο φορές. Γιατί είμαι πολύ καλύτερη μαμά από ότι σύζυγος και με κάποιο τρόπο το γνώριζε. Είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να με κάνει να παραμείνω παντρεμένη μαζί του (μετά το διαζύγιο). Είναι αυτός ο άνθρωπος. Ο άνθρωπός μου. Χρόνια Πολλά. Σε αγαπώ» έγραψε η Σοφία Καρβέλα.