Το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο της Super League το οποίο έχει αρκετές αλλαγές, παρουσίασε ο πρόεδρος της λίγκας Γιώργος Μποροβήλος.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής δήλωσε πως η λίγκα εξετάζει αλλαγές στο πρόγραμμα του Κυπέλλου τις οποίες θα τις συζητήσει μαζί με τον ΕΠΟ και δήλωσε αισιόδοξος πως θα καταφέρουν να βγουν όλα όπως έχουν υπολογιστεί.

«Πάνω από όλα πρέπει να τηρήσουμε το πρωτόκολλο» και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι «θα προλάβουμε να τελειώσουμε τη χρονιά όπως πρέπει, με μία μικρή έστω καθυστέρηση».

Για τις ενδεχόμενες αλλαγές στο πρόγραμμα του Κυπέλλου: «Βεβαίως. Εξετάζεται να υπάρξει συνεννόηση με ΕΠΟ για τα ματς Κυπέλλου».

Και πρόσθεσε: «Αν έχουμε γενίκευση των προβλημάτων, δεν μπορώ να σας πω τι θα γίνει. Σε κάθε περίπτωση, η άλλη όψη του νομίσματος είναι τώρα είχαμε το μεγάλο πρόβλημα, μετά τις γιορτές.

Εκτιμούμε ότι με τα προληπτικά μέτρα και τους συνεχείς ελέγχους, θα ηρεμήσει η κατάσταση. Φαίνεται ότι μπαίνει κάποιος έλεγχος, και δεν είναι τόσο έντονα τα προβλήματα. Αλλά κοιτάζουμε το καθετί, με στόχο να πάμε ομαλά σε πλέι οφ και πλέι άουτ».

Για το 10% της πληρότητας στα γήπεδα, είπε: «Κοιτάμε από την αρχή πώς μπορεί να βελτιωθεί αυτό το 10%. Αν πράγματι η κορύφωση είναι 20 του μηνός, όλα δείχνουν πως πάμε προς κάτι καλύτερο. Έχουν αντιληφθεί το πρόβλημα».