την ελληνική δικαιοσύνη προσφεύγει η Σάσα Σταμάτη προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο θάνατος του πατέρα της πριν από λίγους μήνες οφείλεται σε ιατρική παράλειψη.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος, σε ανάρτησή της στο Instagram αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο πατέρας της «νοσηλεύτηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης και αφού δεν έλαβε την απαιτούμενη θεραπεία, υπέστη ανεπανόρθωτη και μη αναστρέψιμη βλάβη της υγείας του που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατό του».

Η ανάρτηση της Σάσας Σταμάτη

«Από το περασμένο Σάββατο έχω δεχτεί χιλιάδες προσωπικά μηνύματα συμπαράστασης και σας ευχαριστώ πολύ. Ο πατέρας μου νοσηλεύτηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης και αφού δεν έλαβε την απαιτούμενη θεραπεία υπέστη ανεπανόρθωτη και μη αναστρέψιμη βλάβη της υγείας του που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατό του. Από πλευράς μου, στρέφομαι στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο πατέρας μου ήταν θύμα ιατρικού λάθους, αλλά και να συμβάλλω στην προσπάθεια να μην υπάρχουν άλλα θύματα σαν τον πατέρα μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Σάσα Σταμάτη.

Πριν από λίγες ημέρες η Σάσα Σταμάτη είχε μιλήσει για αυτό, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Σάσα Σταμάτη: Ξέσπασε σε δάκρυα στον αέρα της εκπομπής
Η γνωστή δημοσιογράφος δεν άντεξε και “λύγισε” όταν η συζήτηση έφτασε στον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγο καιρό.

“Έφυγε σκληρά ο μπαμπάς και δεν αξίζει σε κανέναν άνθρωπο να φύγει έτσι” ανέφερε η Σάσα Σταμάτη μη μπορώντας να κρύψει την έντονη συναισθηματική της φόρτιση.

Η Σάσα Σταμάτη αναφέρθηκε στις δύσκολες καταστάσεις που έχει βιώσει η οικογένειά της τα τελευταία χρόνια λέγοντας πως αυτός είναι ο λόγος που ζει ακόμη στο σπίτι με τη μητέρα της, στην Μάνδρα. “Το πήρα όλο το πρόβλημα επάνω μου” σημείωσε.

“Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα, με πολύ σκληρές καταστάσεις. Κάποια στιγμή θα μιλήσω γι’ αυτό, δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα” ανέφερε η γνωστή δημοσιογράφος κάνοντας λόγο για γιατρούς “εγκληματίες” και “φονιάδες”.