Χαρούμενος με τα όσα βίωσε στην πρώτη του χρονιά στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Ζβόνιμιρ Σάρλια.

Ο κεντρικός αμυντικός του «τριφυλλιού» μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για τη μέχρι τώρα πορεία του στους «πράσινους» και παρότι ανέφερε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος με τον ρόλο του, τόνισε πως όσα έζησε στην πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα του αφήνουν μια «γλυκιά» γεύση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι 100% ικανοποιημένος, καθώς είναι δύσκολο για κάθε ποδοσφαιριστή να πρέπει να μένει στον πάγκο για ένα ή για περισσότερα παιχνίδια. Κοιτάζω, όμως, το σύνολο της σεζόν, τους στόχους που πετύχαμε, το πρώτο τρόπαιο της καριέρας μου και τα 2000 λεπτά σε έναν τεράστιο σύλλογο. Δεν είναι λίγα όλα αυτά, σε καμία περίπτωση.

Όσο περνούσε η σεζόν έπαιζα ολοένα και καλύτερα. Έδειξα με την συμπεριφορά μου πως είμαι παίκτης της ομάδας και έβαλα το σύνολο πάνω από όλα. Είμαι ικανοποιημένος από τα παιχνίδια, την σχέση με την ομάδα και με όλα στο τέλος της ημέρας».

Για τους στόχους της επόμενης σεζόν, είπε: «Ο στόχος της χρονιάς ήταν να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη. Οτιδήποτε άλλο θα ήταν έξτρα, όπως έγινε με το Κύπελο. Τώρα η ομάδα κοιτάζει την ενίσχυσή της, καθώς κάποια συμβόλαια έληξαν, με στόχο να φτάσει παραπάνω την επόμενη σεζόν».

πηγή…in.gr