Στις φυλακές Κορυδαλλού, και συγκεκριμένα στο κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου, έφτασαν δύο άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, μετά το πόρισμα που εκδόθηκε για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας, Μαλένας και Ίριδας.

Υπενθυμίζεται πως το πόρισμα κάνει λόγο για δολοφονία των δύο παιδιών από την Πάτρα. Μοναδική ύποπτος θεωρείται και πάλι η μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου.

 

Οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών έχουν ήδη επιδώσει στην μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, την κλήση για ανωμοτί κατάθεση. Σε λίγη ώρα αναμένεται να βρεθεί στις φυλακές Κορυδαλλού και ο δικηγόρος της, καθώς η ίδια θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Νωρίτερα, ο ένας εκ των δύο δικηγόρων της Ρούλας Πισπιρίγκου, Κωνσταντίνος Ζάρδας μιλώντας στο newsit.gr σημείωσε ότι «δεν θα γίνει σήμερα κατάθεση. Θα πάρουμε προθεσμία, έπειτα αντίγραφα και μετά θα καταθέσουμε έγγραφες εξηγήσεις. Μετά, εάν κρίνει το Ανθρωποκτονιών – που θα κρίνει εν προκειμένω – να ρωτήσει κάτι συμπληρωματικά, θα το κάνει και δια ζώσης θα πει κάποια πράγματα».