Πολλά είναι τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Ανάμεσα σε αυτά τα ερωτήματα εκτός από το αν υπήρχαν συνεργοί είναι και το πώς, από πού και πότε προμηθεύτηκε την κεταμίνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη δουλεύει στον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Αχαΐας, ενώ ο Μάνος εργάζεται ως υπάλληλος σε εταιρεία διανομής φαρμάκων.

Την ίδια στιγμή ρεπορτάζ της ΕΡΤ αναφέρει ότι η 33χρονη φέρεται να προμηθεύτηκε την κεταμίνη από φαρμακαποθήκη της Πάτρας.

Ωστόσο αγνωστό παραμένει αν η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε την κεταμίνη από τον συνεταιρισμό που εργάζεται ο πατέρας του Μάνου.

 

Δύο άτομα στο «κάδρο» των ερευνών

Στο «κάδρο» της έρευνας των αρχών για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα μπαίνουν ακόμα δύο άτομα που εξετάζεται αν γνώριζαν κάτι και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κληθούν για κατάθεση. Για την ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στην μητέρα των τριών παιδιών μίλησε στον ΣΚΑΙ ο πρόεδρος Αστυνομικών ΝΑ Αττικής, Γ. Καλλιακμάνης, ο οποίος επισήμανε ότι η αστυνομία ψάχνει τυχόν εμπλοκή άλλων προσώπων.

Δεν πήγε στη δουλειά του σήμερα ο Μάνος Δασκαλάκης

Στο μεταξύ, άφαντος παραμένει από το πρωί ο Μάνος Δασκαλάκης. Ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, έχει κλειστό εδώ και ώρες το τηλέφωνό του και φέρεται να μην εμφανίστηκε ούτε στη δουλειά του σήμερα, την επόμενη ημέρα από τη σύλληψη της συντρόφου του για τον θάνατο της 9χρονης κόρης τους.

Ο Μάνος Δασκαλάκης σε δήλωσή του το βράδυ της Τετάρτης για την άσκηση ποινικής δίωξης στην 33χρονη ανέφερε στον Alpha: «Πριν από λίγο που μιλήσαμε, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω, θα επικοινωνήσω και θα δω. Δεν γνωρίζω κάτι».

Σε ερώτηση για το αν είχαν γίνει ενοχλήσεις από την αστυνομία, απάντησε «από κανέναν και είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή».

Παράλληλα, η δημοσιογράφος Ζήνα Κουτσελίνη δήλωσε το πρωί στον Alpha πως: «Ο Μάνος είναι σε σοκ, τη στηρίζει μέχρι αυτή τη στιγμή και θεωρεί ότι δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο. Προσπαθεί να είναι δίπλα της όλες αυτές της ώρες» είπε για τον πατέρα των παιδιών.