Νέα στοιχεία για το θέμα των αναζητήσεων που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο έρχονται στο «φως», καθώς η 33χρονη φέρεται να διάγραφε τα στοιχεία των τελευταίων ετών τα οποία ενδεχομένως να οδηγούσαν σε αναζητήσεις ύποπτων ουσιών.

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται να δώσει τους κωδικούς από το mail της στις Αρχές, το Mega αναφέρει πως η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών της Πάτρας που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας έχει διαπιστωθεί ότι διέγραφε από τις ηλεκτρονικές συσκευές τις παρελθοντικές αναζητήσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι Αρχές έψαξαν στο υπολογιστικό νέφο (cloud) και εκεί διαπιστώθηκε πως έχουν διαγραφεί παλιά στοιχεία.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου στις 17 Ιανουαρίου του 2022, τον χρόνο που η Τζωρτζίνα κάνει την μαγνητική τομογραφία και ο γιατρός της ανέφερε την ουσία «χλωράλη», φέρεται να έχει αναζητήσει τον όρο «αναισθητικά φάρμακα», ενώ της εμφανίζεται άρθρο με θέμα την κεταμίνη.

Σημειώνεται πως στις 26 Ιανουαρίου, τρεις ημέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου, παίρνει διαφήμιση της ουσίας κεταμίνης.