Αμετακίνητη στη θέση της παραμένει η Ρούλα Πισπιρίγκου και συνεχίζει να αρνείται την κατηγορία ότι σκότωσε την κόρη της Τζωρτζίνα, όπως προέκυψε από τις δηλώσεις του εκ των δικηγόρων της, Όθωνα Παπαδόπουλο, ο οποίος την επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου στον έβδομο όροφο της ΓΑΔΑ, όπου κρατείται μέχρι την απολογία της τη Δευτέρα.

«Θεωρεί ότι είναι μόνη της στον αγώνα που κάνει για να βρει ποιοι ήταν οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτά τα καταστροφικά αποτελέσματα. Η κουβέντα της ήταν αυτή ακριβώς “παλεύω μόνη μου”», είπε ο κ. Παπαδόπουλος και πρόσθεσε:

«Η θέση της εξακολουθεί να είναι ότι αρνείται την ενοχή της ούτε δέχεται την κατηγορία που της αποδίδεται. Υπάρχουν πράγματα που είναι υπό διερεύνηση. Η μία πιθανότητα που δίνει είναι να υπάρχουν άλλα άτομα εμπλεκόμενα. Η άλλη πιθανότητα είναι να έχουν γίνει λάθος χειρισμοί είτε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του παιδιού είτε και μετά το επίδικο συμβάν.

Στο θέμα των αναλύσεων που ακολούθησαν και κυρίως την τοξικολογική εξέταση των δειγμάτων εξηγεί πως η Ρούλα Πισπιρίγκου «δεν αμφισβητεί τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αλλά κάνει λόγο για “κάτι που είναι μπροστά μας και δεν το έχουμε δει ακόμα”».

Αναφορικά με την ψυχολογική κατάσταση της 33χρονης ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε: «Η ψυχολογική της κατάσταση είναι κακή. Θεωρεί ότι σαν μάνα που έχει χάσει το παιδί της θα έπρεπε να δέχεται τη συμπαράσταση και όχι τις κατηγορίες που εκτοξεύονται σε βάρος της».