Η Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ διανύει μία δύσκολη αγωνιστική περίοδο, βρίσκεται μακριά από τις τέσσερις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, στο -22 από την πρωτοπόρο Σίτι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ως ο απόλυτης ηγέτης αυτής της ομάδας, δεν θα μπορούσε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ παραχώρησε συνέντευξη στο SkySports και περιέγραψε τον τρόπο που βιώνει την κατάσταση.

“Δεν δέχομαι ότι η νοοτροπία μας είναι μικρότερη από το να βρισκόμαστε στις πρώτες τρεις θέσεις του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι για να δημιουργήσεις καλά πράγματα, κάποιες φορές θα πρέπει να καταστρέψεις μερικά. Η Γιουνάιτεντ μπορεί να είναι στο επίπεδο που θέλουν οι οπαδοί της και το αξίζουν᾽᾽ είπε αρχικά και συνέχισε:

᾽᾽Είμαστε ικανοί να αλλάξουμε τα πράγματα. Ξέρω τον τρόπο, αλλά δεν πρόκειται να το αναφέρω, γιατί δεν είναι ηθικό να το κάνω. Μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Όλοι μας. Η Γιουνάιτεντ ανήκει ψηλά, οπότε πρέπει να το αλλάξουμε. Δεν θέλω να είμαι στην έκτη, στην έβδομη ή στην πέμπτη θέση. Είμαι εδώ για να κερδίζω᾽᾽.

Όσον αφορά τον Ραλφ Ράνγκνικ, τον νέο τεχνικό του συλλόγου, είπε χαρακτηριστικά:

“Από τότε που έφτασε πριν από πέντε εβδομάδες, άλλαξε πολλά πράγματα, αλλά χρειάζεται χρόνο για να μεταδώσει τις ιδέες του. Πιστεύω ότι θα κάνει καλή δουλειά. Ξέρουμε ότι δεν παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά έχουμε παιχνίδια μπροστά μας για να βελτιωθούμε. Από τότε που ήρθε, πιστεύω ότι σε κάποια σημεία είμαστε καλύτεροι, αλλά θέλει χρόνο. Δεν είναι τόσο εύκολο να αλλάξεις τη νοοτροπία των παικτών και τον τρόπο παιχνιδιού τους, την κουλτούρα και το σύστημα”.