Ο Γιώργος Μασούρας αποχώρησε με πρόβλημα από την προπόνηση της εθνικής ομάδας και ο Γκουστάβο Πογέτ περιμένει να δει τα αποτελέσματα των εξετάσεων του έλληνα εξτρέμ

Η εθνική ομάδα ανδρών ξεκίνησε προπονήσεις ενόψει των αναμετρήσεών της στο Nations League, όμως ο Γκουστάβο Πογέτ είχε ένα απρόοπτο στο πρόγραμμα της Δευτέρας με τον Γιώργο Μασούρα.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί πόδι προς το τέλος της προπόνησης της εθνικής ομάδας στον Άγιο Κοσμά και αποχώρησε χωρίς να ολοκληρώσει το πρόγραμμα.

Όπως είναι λογικό, ο ουρουγουανός τεχνικός είναι σε αναμμένα κάρβουνα με την κατάσταση του Μασούρα, ο οποίος προοριζόταν για το αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα, ο Μασούρας θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιο είναι το πρόβλημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως, εκτός από τους ανθρώπους της Εθνικής, έντονη ανησυχία υπάρχει και στον Ολυμπιακό για την κατάσταση του έλληνα εξτρέμ, μιας και σε περίπου δύο εβδομάδες οι Ερυθρόλευκοι ξεκινούν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν.