Υπάρχουν εβδομάδες ακόμη μπροστά μας για τη διαμόρφωση του ρόστερ της ΑΕΚ κι έχουν να γίνουν πολλά… Για τις θέσεις του τερματοφύλακα υπάρχουν ήδη κάποια δεδομένα. Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς φυσικά παραμένει στο ρόστερ. Το ερώτημα είναι ποιοι θα τον πλαισιώνουν. Ετσι λοιπόν και σύμφωνα με πληροφορίες αυτή τη στιγμή προβάδισμα να είναι μαζί με τον Στάνκοβιτς ως δίδυμο τερματοφυλάκων της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, έχει ο Γιώργος Αθανασιάδης.

Ο δανεισμός του στη Σερίφ ολοκληρώθηκε και αυτό τον έναν χρόνο που έμεινε εκεί τα πήγε φανταστικά! Προς το παρόν δεν υπάρχουν προτάσεις για τον Αθανασιάδη, από συλλόγους του εξωτερικού, που να ικανοποιούν τη διοίκηση και έτσι ο 29χρονος διεθνής τερματοφύλακας φαίνεται να κερδίζει θέση στο ρόστερ. Μάλιστα και στον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος έχει δει και έχει τσεκάρει όλους τους τερματοφύλακες της ΑΕΚ, αρέσει ο Αθανασιάδης. Οσον αφορά τον τρίτο τερματοφύλακα αυτός θα είναι ο Χατζηεμμανουήλ.

Σχετικά τώρα με τον Παναγιώτη Τσιντώτα ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό άλλαξε και μάνατζερ, ξεκινώντας συνεργασία με τον μάνατζερ του Μάσιμο Καρέρα.

πηγή…aek365.gr