Σύμφωνα με πληροφορίες  σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και συνελήφθη για παράνομη παραμονή στη χώρα. Ο άνδρας δεν έχει τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα και αναμένεται να εκδοθεί απόφαση για διοικητική απέλαση.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι απομακρύνεται το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, παρότι το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που έχει αναλάβει την υπόθεση, εξακολουθεί να ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, ενώ αναμένεται και το πόρισμα του ιατροδικαστή. Σημειώνεται πάντως ότι άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα με αποτέλεσμα, σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων της πολλές φορές να μην μπορεί να κρατηθεί και να πέφτει.

Το άψυχο σώμα της 62χρονης από την Αλβανία βρέθηκε στην κρεβατοκάμαρα του οικήματος στου Γκύζη, από τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ, που ενημερώθηκαν για τον θάνατό της από τον σύζυγό της.

Η άτυχη γυναίκα ήταν νεκρή για περισσότερες από 48 ώρες, καθώς υπήρχε ήδη νεκρική ακαμψία. Οι λόγοι της εξαφάνισης του, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στο τηλέφωνο που έκανε, ήταν επειδή δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα διαμονής και φοβόταν για τη σύλληψη του. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και αναμένεται να καταθέσει.