Ποιο κανάλι θα δείξει τα φιλικά προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Αυστρία

Ο Ολυμπιακός της νέας σεζόν θα «χτιστεί» στην Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και μια σειρά από φιλικές αναμετρήσεις.

Όλα τα φιλικά προετοιμασίας των Πειραιωτών θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, με πρώτο εκείνο με τη Ριντ, που θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT1HD στις 19:00.

Το Σάββατο 25/6 οι Ερυθρόλευκοι θα δώσουν ένα δυνατό τεστ απέναντι στη Φορτούνα Ντίσελντορφ (COSMOTE SPORT1HD, 19:.00), ενώ τη Δευτέρα 27/6 θα παίξουν με την Κρακοβία (COSMOTE SPORT1HD, 19:00).

Ο Ιούνιος θα κλείσει με τη δυνατή μάχη απέναντι στη Σλάβια Πράγας, την Τετάρτη 29/6 (COSMOTE SPORT1HD, 19:00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η πρεμιέρα του Ολυμπιακού της νέας σεζόν αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Όλα τα φιλικά προετοιμασίας των Πειραιωτών θα μεταδοθούν από τα κανάλια COSMOTE SPORT.

Το χτίσιμο της ομάδας του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν ξεκινάει και όλα τα φιλικά προετοιμασίας των Πειραιωτών θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Το πρόγραμμα του Ιουνίου περιλαμβάνει 4 αγώνες και η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT θα μεταφέρει όλη τη δράση.

Στην πρώτη του εμφάνιση, την Παρασκευή 24/6, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την αυστριακή Ριντ και ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT1HD στις 19:00. Το Σάββατο 25/6 οι Ερυθρόλευκοι θα δώσουν ένα δυνατό τεστ απέναντι στη Φορτούνα Ντίσελντορφ (COSMOTE SPORT1HD, 19:00), ενώ τη Δευτέρα 27/6 θα παίξουν με την Κρακοβία (COSMOTE SPORT1HD, 19:00). Ο Ιούνιος θα κλείσει με τη δυνατή μάχη απέναντι στη Σλάβια Πράγας, την Τετάρτη 29/6 (COSMOTE SPORT1HD, 19:00).

Το ραντεβού των συνδρομητών της COSMOTE TV με τον Ολυμπιακό θα ανανεωθεί για τον Ιούλιο, με περισσότερους φιλικούς αγώνες ενόψει προκριματικών για το UEFA Champions League.

πηγή…in.gr