Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα το θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ.
Το ψάξιμο ολοκληρώθηκε, οι επαφές με τους υποψηφίους το ίδιο και αναμένονται οι τελικές εξελίξεις. Ο Ματίας Αλμέιδα είναι το ξεκάθαρο φαβορί που έχει προκύψει μέσα από αυτή την διαδικασία μηνών.

Ο Αργεντίνος προπονητής έχει μιλήσει για τα πάντα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, έχει κάνει ραντεβού και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει συμφωνία σε όλους τους όρους αλλά και στο οικονομικό. Η μοναδική εκκρεμότητα είναι η τελική απόφαση της ΑΕΚ που έχει πάρει μερικές μέρες προθεσμία για να ενημερώσει τον Αλμέιδα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο μόνος τρόπος να μην είναι ο Αλμέιδα ο νέος προπονητής της ΑΕΚ είναι να γίνει κάποιο μπαμ.

Να προχωρήσει δηλαδή κάποια περίπτωση που στο άκουσμα της να καταλάβουν όλοι γιατί… προχώρησε. Αν δεν προκύψει αυτη η περίπτωση τότε το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας αλλά πιθανότατα και νωρίτερα ο Αλμέιδα και οι έξι συνεργάτες του θα υπογράψουν στην ΑΕΚ. Φυσικά δεν υπάρχει πολύς χρόνος αφού στην ΑΕΚ είναι ενήμεροι για τις άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Αλμέιδα και η προθεσμία δεν είναι… αορίστου χρόνου.

πηγή…aek365.gr