Κουραστήκατε να τρέχετε στην καυτή άμμο για να προλάβετε την ξαπλώστρα που μόλις άδειασε; Βαρεθήκατε να στριμώχνεστε μαζί με άλλους τρεις σε μια ξαπλώστρα γιατί δεν υπάρχει άλλος χώρος στην παραλία; Δεν αντέχετε άλλο τις άσκοπες συνομιλίες με ανθρώπους που κάνουν pr στην αμμουδιά; Αν ναι,τότε η εφαρμογή Plazz είναι αυτό που ψάχνετε!
Η εφαρμογή αυτή κάνει αυτό ακριβώς που λέει το όνομα της, σας βρίσκει παραλία για να απολαύσετε ξέγνοιαστοι το μπάνιο σας!
Πως λειτουργεί;
Μπαίνετε στο διαδίκτυο και πληκτρολογείτε plazz.com ή κατεβάζετε το app Plazz στο smart phone και έχετε στη διάθεσή σας τις ξαπλώστρες των ομορφότερων παραλίων σε όλη την Ελλάδα.
Με πολύ απλά βήματα: κάνετε εγγραφή στο Plazz, διαλέγετε παραλία, ξαπλώστρα, ημέρα και ώρα και αφού κάνετε με ασφάλεια την προ-πληρωμή μέσω της πιστωτικής κάρτας, είστε έτοιμοι να χαρείτε ξέγνοιαστα το μπάνιο σας, την θάλασσα και να χαλαρώσετε, έχοντας εξασφαλισμένη ξαπλώστρα.
H Plazz η οποία ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2015 από την παραλία της Astir Βeach στη Βουλιαγμένη, θα βρίσκεται από αυτό το καλοκαίρι και στην Κρήτη, στη Μύκονο, στην Κέρκυρα, στην Τζια, στη Νάξο, στη Σαντορίνη, στην Αντίπαρο, στη Χαλκιδική και σε επιλεγμένους προορισμούς του εξωτερικού.
Μπείτε τώρα στο www.plazz.com και ετοιμαστείτε να ζήσετε ακόμη πιο ξεκούραστες ώρες στη θάλασσα!