Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το STAR και την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνα δηλώνει πως δεν αντέχει.
«Αυτό έγινε για να γίνει. Ολο αυτό είναι άδικο», αναφέρει η 33χρονη.

Συγκεκριμένα μιλώντας στον Γιώργο Σόμπολο η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε «δεν αντέχω, δεν γίνεται αλλά δεν έχουν τόσα στοιχεία μου το λένε οι αστυνομικοί είναι άδικο».

Στην ερώτηση για το αν μίλησε με τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε καταφατικά, λέγοντας ότι της είπε πως όταν κληθεί από την ΕΛΑΣ «θα πω ό,τι είδα με τα μάτια μου και από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω τίποτα».

Μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστήριξε ότι δεν είναι ικανοποιημένη με τη στάση αυτή του Μάνου Δασκαλάκη και μετέφερε το εν συνεχεία διάλογό της, όταν εκείνη του έλεγε «καταλαβαίνεις πού είμαι;» και εκείνος της απαντούσε ότι δεν μπορεί να βγει από το σπίτι και ότι απολύθηκε από τη δουλειά του.

«Το μέλημά του είναι να μην πάει φυλακή εμένα δεν με σκέφτεται» είπε στη συνέχεια η Ρούλα Πισπιρίγκου προσθέτοντας ότι της είπε ο σύζυγος της «τι θες να πάω φυλακή εγώ και ο πατέρας μου;