Δεν τα κατάφερε η γυναίκα στο Ηράκλειο που είχε τραυματιστεί σοβαρά ύστερα από πτώση στο κενό μετά από μάχη πέντε ημερών στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για την 45χρονη γυναίκα η οποία έπεσε στο κενό από ύψος εννέα μέτρων το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (17/5), στη συνοικία της Χρυσοπηγής, στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το cretapost, έπειτα από πέντε ημέρες νοσηλείας, αρχικά στο Βενιζέλειο και μετέπειτα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, η 45χρονη κατέληξε το βράδυ της Κυριακής.

Σημειώνεται ότι οι διασώστες του ΕΚΑΒ την μετέφεραν εσπευσμένα στο Βενιζέλειο, το οποίο εφημέρευε εκείνη την ημέρα όμως οι θεράποντες ιατροί του νοσοκομείου έκριναν ως επιβεβλημένη την διακομιδή της στο Πανεπιστημιακό.

Επί πέντε ημέρες βρίσκονταν διασωληνωμένη και σε καταστολή ενώ οι ιατροί του νοσοκομείου έκριναν εξ αρχής την κατάσταση της υγείας της ως «ιδιαίτερα κρίσιμη» αφού έφερε πολλαπλά και σοβαρά τραύματα σε όλο της το σώμα.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη 45χρονη έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στο κενό καταλήγοντας στον κοινόχρηστο χώρο του κτίριο.