Εκκεντρικοί και αυτοκόλλητοι, οι «βασιλιάδες των πλαστικών επεμβάσεων» Igor και Grichka Bogdanoff πέθαναν σε νοσοκομείο του Παρισιού με έξι ημέρες διαφορά, όπως μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα. Οι δίδυμοι παρουσιαστές της γαλλικής τηλεόρασης, έφυγαν από τη ζωή καθώς νόσησαν με Covid-19 και νοσηλεύτηκαν στην εντατική από τις 15 Δεκεμβρίου.

Ο Grichka πέθανε στις 28 Δεκεμβρίου από επιπλοκές λόγω κορονοϊού, ενώ ο Igor πέθανε στις 3 Ιανουαρίου 2022, όπως αναφέρει η Daily mail. Το φιλικό περιβάλλον των διδύμων, που είχαν μανία με τις πλαστικές επεμβάσεις, αποκάλυψε ότι δεν εμβολιάστηκαν ακόμα και μετά από πιέσεις, γιατί θεωρούσαν ότι το εμβόλιο είναι πιο επικίνδυνο από την ασθένεια.

Δίδυμοι Bogdanoff – Έλεγαν ότι είναι υγιείς και αθλητικοί και ότι δεν χρειάζονται το εμβόλιο
Οι δίδυμοι είχαν βασιλικό αίμα. Από την πλευρά της μητέρας τους συνδέονταν με την οικογένεια Kolowrat από τη Βοημία. Από τον πατέρα τους κατάγονταν από την οικογένεια Tatar, στην οποία έδωσε τίτλο ευγενείας ο Φιοντόρ Γ΄ της Ρωσίας.

Γεννήθηκαν το 1949 σε κάστρο της Νότιας Γαλλίας και σπούδασαν μαθηματικά, ενώ έγιναν γνωστοί όταν παρουσίασαν το επιστημονικό σόου «Temps X» στο γαλλικό κανάλι TF1. Ντυμένοι αστροναύτες μέσα σε ένα ψεύτικο διαστημόπλοιο, τα αδέρφια «έμπλεκαν» την επιστήμη με κάποια δημοφιλή sci-fi σόους, όπως τα «Dr Who», «The Prisoner» και «The Twilight Zone». Το σόου διήρκεσε από το 1979 μέχρι το 1987, κάνοντας τα αδέρφια γνωστές τηλεπερσόνες των 80ς.