Το διαδίκτυο μας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνούμε πολύ εύκολα και γρήγορα με ανθρώπους που βρίσκονται σε άλλες ηπείρους! Τι κάνουμε όμως αν ο άνθρωπος με τον οποίο θέλουμε να επικοινωνήσετε, δεν είναι συνδεδεμένος;
Υπάρχουν 5 υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, αποφεύγοντας το κόστος στις μεγάλες αποστάσεις.
Flash2Voip
Μια βολική και εύκολη στη χρήση υπηρεσία για εκείνους που συχνά πρέπει να κάνουν σύντομες διεθνείς κλήσεις. Απλά κάντε την εγγραφή. Είναι διαθέσιμες ακόμη και βίντεο κλήσεις. Όμως, μόνο τα 5 πρώτα λεπτά είναι δωρεάν.
VoipDiscount
Το VoipDiscount είναι μια εφαρμογή για να καλέσετε σταθερά τηλέφωνα σε μια σειρά από χώρες, αλλά οι δωρεάν κλήσεις είναι διαθέσιμες μόνο αν έχετε τουλάχιστον κάποια χρήματα στο λογαριασμό σας.
IEvaphone
Πρόκειται για μια δωρεάν εφαρμογή για κλήσεις από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Μετά την εγκατάσταση, λαμβάνετε 10 δώρα που σας επιτρέπουν να κάνετε άμεσα δωρεάν κλήσεις. Έπειτα, μπορείτε να λάβετε περισσότερα βλέποντας βίντεο ή κάνοντας εγκατάσταση ενός παιχνιδιού.
Free Call
Η εφαρμογή αυτή είναι δωρεάν με μόνη προϋπόθεση να αγοράσετε μια κάρτα των 10 ευρώ. Στη συνέχεια, θα έχετε 300 λεπτά την εβδομάδα και δωρεάν γραπτά μηνύματα σε οποιαδήποτε χώρα.
Jaxtr
Για να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία, θα πρέπει να εγγραφείτε και να πάρετε έναν ατομικό αριθμό τηλεφώνου. Οι δωρεάν κλήσεις είναι διαθέσιμες μόνο μέσω WiFi και τα γραπτά μηνύματα απαιτούν μια ειδική εφαρμογή στον υπολογιστή ή το κινητό σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να στείλετε μηνύματα SMS επ ‘αόριστον σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου.
Με πληροφορίες από iipa.gr