Σοκ για τον παγκόσμιο αθλητισμό καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο «θρυλικός» βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Πελέ διαγνώστηκε με καρκίνο στο παχύ έντερο και εισήχθη σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο εισήχθη και νοσηλεύεται.

Ο Βραζιλιάνος «θρύλος» του ποδοσφαίρου θα συνεχίσει τη θεραπεία του για τον καρκίνο του παχέος εντέρου με τον οποίο διαγνώστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν και είχε παραμείνει για 30 ημέρες στο νοσοκομείο και είχε υποβληθεί σε σχετική χειρουργική επέμβαση.

Ο 81χρονος Πελέ, o οποίος τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα υγείας τότε είχε στείλει ένα συγκινητικό μήνυμα προς τους θαυμαστές του εκφράζοντας τον δυναμισμό αλλά και την αισιοδοξία του. «Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας. Ευχαριστώ τον Θεό που αισθάνομαι καλά, ευχαριστώ τους γιατρούς Φάμπιο και Μιγκέλ που φροντίζουν την υγεία μου. Την περασμένη Κυριακή υποβλήθηκα σε επέμβαση για την αφαίρεση ενός ύποπτου όγκου στο παχύ έντερο. Ο όγκος διαγνώστηκε κατά τη διάρκεια εξετάσεων.

Ευτυχώς, είμαι συνηθισμένος να πανηγυρίζω μεγάλες νίκες με τη βοήθειά σας. Θα αντιμετωπίσω αυτή την αναμέτρηση με χαμόγελο, αισιοδοξία και χαρά που ζω περιτριγυρισμένος από την αγάπη της οικογένειας και των φίλων μου» έγραψε ο Πελέ στον λογαριασμό του στα social media.